0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Mart 2019 Perşembe 12:44:00 - Güncelleme:07 Mart 2019 Perşembe 13:16:00

CHP'nin PKK destekçisi Adana Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar: AK Partilileri işe almam

Yerel seçimlere kısa süre kala CHP'nin de içinde bulunduğu zillet ittifakının adayları gerçek yüzünü göstermeye devam ediyor.

Gunes.com / Haber Merkezi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Kazandığımız belediyelerde çalışanların hangi partili olduğuna bakmayacağız, kimsenin ekmeği ile oynamayacağız' açıklamasının gerçeği yansıtmadığı bir kez daha ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin de desteklediği CHP'nin Adana büyükşehir belediye başkan adayı Zeydan Karalar CHP zihniyetinin nefret söylemini bir kez daha dillendirdi ve katıldığı bir programda Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin hatırlatılması üzerine 'Ben şimdi yalan mı söyleyeyim. AK Partilileri mi işe alayım? Tabii ki almam' ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİLER YAĞIYAR

CHP'nin Adana adayı Karalar'ın açıklamaları kısa sürede sosyal medya kullanıcılarından tepkiler aldı. Kandil'in de destek verdiği Karalar'a pek çok kullanıcı 'Teröristleri mi işe alacaksın' sorusunu yöneltti.

SABIKALI BAŞKAN

CHP'nin HDP ile dayanışmaya girdiği Seyhan Belediyesi, geçmişte de terörist cenazelerine cenaze aracı göndermesiyle gündeme gelmişti. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu hareketiyle vatandaşlardan tepki alırken PKK yanlıları tarafından alkışlanmıştı. Seyhan'da bu gelişme yaşanırken CHP'nin Yüreğir Belediye Meclisi listesinde HDP'li iki ismin yer alması da tartışmalara neden olmuştu.
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX