0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 10:20:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 15:53:00

CHP'li Yılmaz'dan Türkiye'ye ihanet! Yılmaz, "Afrin'e girilirse, içeride olaylar patlayabilir" diyerek tehdit etti

Ulusları aşan güçler bir asrı aşkın devam eden Türkiye'ye karşı saldırılarını son 4 yıldır çemberi daraltarak devam ediyor. ABD merkezli terör örgütü PKK/PYD'nin bekamıza yönelik tehdidine karşılık veren Türkiye, Afrin’e planladığı operasyonla binlerce kilometre uzaktan bizim hukukumuzu ihlal eden küstah Amerikalılara bir ders daha vermek için harekete geçti. Bundan rahatsız olan CHP’li Öztürk Yılmaz, “İçeride olaylar patlayabilir.” tehdidinde bulundu.

GÜNEŞ

Türkiye, ABD'nin DEAŞ ve PKK ile kurduğu kirli ittifakı bozmak için harekete geçmişken CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz ihanet dolu sözlerle safını bir kez daha belli etti. Yılmaz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin, sınırında terör koridoru oluşturtmamak için Afrin’e düzenlemeyi planladığı operasyonu değerlendirdi.

Türkiye'nin, şu anda her zamandan daha fazla dikkatli olması, burada bir tuzağa çekilmemesi, çatışma alanına sürüklenmemesi gerektiğini ifade eden Yılmaz, “Türkiye orada terör örgütleriyle boğuşturulursa içeride de bazı olaylar patlatabilirler. Çok dikkatli karar almak lazım.” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX