0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Haziran 2018 Çarşamba 11:17:00 - Güncelleme:13 Haziran 2018 Çarşamba 11:59:00

CHP'li Ünal Demirtaş Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy istedi

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den umudu kesen CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy isterken kameraya yakalandı.

CHP'li vekiller bile Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den umudu kesmiş. Zonguldak Ereğli'de esnaf ziyaretinde bulunan ve açık açık oyunuzu CHP'li İnce'ye değil Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verebilirsiniz diyen kişi CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş. 

KILIÇDAROĞLU - İNCE ÇEKİŞMESİ BELGELENDİ

CHP'li teşkilatının İnce'ye destek vermediği daha önce de çok konuşulmuştu. İki taraf da bu durumu yalanlamıştı ama Kılıçdaroğlu - İnce çekişmesi artık açık açık görülüyor. CHP'li Demirtaş'ın kameraya yakalandığı o anlar da çekişmenin belgesi oldu.

CHP'Lİ VEKİL: REİS'E OY VEREBİLİRSİNİZ

CHP'nin Cuhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin adını bile ağzına almayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, "Cumhurbaşkanlığı'nda reis'e oy verebilirsiniz. Kızmayız, darılmayız. Ama milletvekilliğinde kendimize oy istiyoruz. İkiye bölelim oyları bu sefer Ereğli'den çıkan bir arkadaşınızı seçin" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX