0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Nisan 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:19 Nisan 2019 Cuma 08:00:00

CHP'li belediyelerde işçi ve memura baskı

Çalışanların arkasında Memur-Sen ve hükümetin olduğunu belirten Erdoğan, “Hiçbir zulme seyirci kalmayız” dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından CHP'li belediyelerde çalışan memurların rahatsızlık duymaması gerektiğini kaydeden Başkan Erdoğan, “Memur-Sen camiasının bu seçimler sebebiyle, ortaya çıkan tabloda bulundukları yerlerde dimdik duracaklarına inanıyorum. Ne yapacak? Seni makamından mı alacak? Alsın. Seni memurluktan atabilir mi? Atamaz. Çünkü 657 denilen bu yasa, bir defa sizi güçlü bir şekilde koruma altına almıştır” dedi. 

GEREKENİ YAPARIZ 

Erdoğan şöyle devam etti: “Kaldı ki bu yollara tevessül edenlerin karşısında, kapı gibi bir Memur-Sen camiası var. Yine şunu bilmeniz lazım ki, bu ülkede şu anda bir hükümet var. Biz hiçbir zaman yapılacak bu zulümlere tribünden seyirci olmayız. Yapılması gereken neyse onu da yaparız. 

BİZİM İÇİN GÖREVDİR 

Onun için de bütün yargı ve yürütme mekanizmalarını her halükarda başta Memur-Sen olmak üzere yürütmek durumundayız. Ben yürütmenin başıyım, yasamanın başı ise şu anda yine genel başkanı olduğum partimin bir mensubu olan arkadaşım, o da yasamanın başıdır. Bütün bu imkanlarımızla eğer bir zulüm varsa, bu zulmün karşısında durmak bizim için en önemli görevdir.” 

Erdoğan dün, Macaristan Deak Ferenc ve Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerini kabul etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX