0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ekim 2018 Pazar 14:00:00 - Güncelleme:21 Ekim 2018 Pazar 14:44:00

CHP'li Aytuğ, HDP'ye kötü gözle bakmadıklarını ifade etti, 'Doğu ve Güneydoğu'da herkesin elini tutacak tek parti CHP'dir' dedi

CHP eski milletvekili ve partisinin Mersin belediye başkan aday adayı Aytuğ Atıcı'dan şehitlerimizi incitecek açıklamalar geldi. Kandil'in partisi HDP'nin PKK'yı terör örgütü olarak tanımamasının CHP için bir sorun teşkil etmediğini söyleyen Aytuğ 'CHP olarak HDP'ye kötü gözle bakmıyoruz' dedi.

Habertürk TV canlı yayınına konuk olan Aytuğ Atıcı, Kandil'in partisi HDP'nin terörize edilmesinin de doğru olmadığını savundu. Yerel seçimlere kısa süre kalırken Aytuğ Atıcı'nun bu açıklamaları CHP ile HDP'nin yine ittifak içinde olacağını gözler önüne serdi.

Aytuğ Atıcı katıldığı canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"CHP, HDP'ye kötü gözle bakan bir parti değildir, HDP'nin bu ülkenin gerçeği olduğunu biliyoruz. CHP, PKK'yı eli kanlı bir terör örgütü olarak tanımlar, ama HDP'yi kriminalize etmez. Bu durumda, doğu ve güneydoğuda Kürt, Türk ve Arap halkı arasında, herkesin elini tutacak tek parti kalmıştır. O da CHP olmuştur."
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX