0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Nisan 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:16 Nisan 2019 Salı 10:13:00

CHP’li başkanın Osmanlı düşmanlığı

Bilecik Belediye Başkanı seçilen CHP’li Semih Şahin ilk iş olarak, 2.Abdülhamit döneminden kalma belediye binasındaki Osmanlı minyatürlerini kazıttı. 

Yerel seçimlerde CHP'den Bilecik Belediye Başkanlığı'na seçilen Semih Şahin, mazbatasını aldı. Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Bilecek şehrinin başkanı seçilen Şahin’in ilk icraatı büyük tepki topladı. 

TABELAYI DEĞİŞTİRDİ 

CHP’li başkan göreve başlar başlamaz ilk iş olarak, 2.Abdülhamit tarafından okul olarak inşa ettirilen tarihi belediye binasının üzerindeki ‘Bilecik Belediye Sarayı’ tabelasını kaldırdı. Yerine “T.C. Bilecik Belediyesi” yazısını astırdı. 

Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Bilecik’teki belediye binasının 2.Abdülhamit tarafından okul olarak inşa ettirildiği biliniyor. 

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI 

Bununla da yetinmeyen Şahin, duvarlardaki Osmanlı minyatür ve motiflerinin kazınması talimatını verdi. CHP’li başkanın Osmanlı düşmanlığı, nefret dolu hareketleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX