0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mayıs 2020 Pazar 17:40:00 - Güncelleme:24 Mayıs 2020 Pazar 17:40:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki cami provokasyonuyla ilgili skandal açıklama

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaşanan çirkin olay ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayarak "Bu bir provokasyon. Eğer sen bunu yapanları bulmak yerine, CHP'nin üzerine gidiyorsan, bunu sen yaptın demektir" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay İzmir'deki camilerde gerçekleştirilen şarkı provokasyonunu yazdı. Balbay'a konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın CHP'ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

"Amaç belli; kardeşi kardeşe kırdırmak." diyen Kılıçdaroğlu, "Bunun devamında da olağanüstü hal ilan edip kendince daha rahat ülkeyi yönetmek." ifadelerini kullandı.

Balbay'a konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

''CHP'NİN ÜZERİNE GİDİYORSAN BUNU SEN YAPTIN''

Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Bu bir provokasyon. Eğer sen bunu yapanları bulmak yerine, CHP'nin üzerine gidiyorsan, bunu sen yaptın demektir.''

''CHP'Yİ HEDEF GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR''

Adana'dan sonra İzmir'de de CHP'yi hedef gösterme gayreti içine girildi ama halk bunları artık yutmuyor. CHP'yi ucu belirsiz bir kavganın içine çekmek istiyorlar. Bu oyuna gelmeyeceğiz. Bu oyunu halk bozacak, bozuyor da zaten. Ben halkın sağduyusuna ve vicdanına güveniyorum.

''OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN ETMEK İSTİYORLAR''

- Amaç belli; kardeşi kardeşe kırdırmak. Bunun devamında da olağanüstü hal ilan edip kendince daha rahat ülkeyi yönetmek. İktidarlar devlet olmak için gelmezler, devleti yönetmek için gelirler.

Etiketler : chp kemal kılıçdaroğlu izmir cami provokasyonu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX