0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:22 Ağustos 2018 Çarşamba 00:00:00

CHP’de hep aynı nakarat

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bayram mesajı vermek yerine Türkiye’yi karalamaya kalktı. Türkiye’nin ekonomik ve siyasi krizde olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu’na tepki yağdı. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı Kurban Bayramı mesajı, tartışmaları beraberinde getirdi. CHP lideri sosyal medya hesabı Twitter’dan “Güzel dinimiz, ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ der. Bayramlar muhtaçların yanında olmayı unutmamamız gereken özel günlerdir. İktidarın Türkiye'yi sürüklediği uçurumdan ancak milletçe birbirimize destek olarak çıkabiliriz, bunu unutmayalım. Kurban Bayramımız kutlu olsun!” paylaşımında bulundu. 

ALAY KONUSU OLDU 

Günün en çok etkileşim alan paylaşımlarından olan Kılıçdaroğlu’nun bayram mesajına, sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Kılıçdaroğlu’nu samimi bulmayan kullanıcılar, bayram mesajında bile siyaset yapmasını eleştirdi. Siyasilerin ve Kılıçdaroğlu’nun rakibi Muharrem İnce’nin iyi bayramlar dileklerini paylaşan vatandaşlar, CHP liderini alaya aldı. Hükümetin ihtiyaç sahiplerine yaptıklarını sürekli eleştiren, Suriyeli sığınmacıları kovmakla tehdit eden Kılıçdaroğlu’nun tutarsızlığı, CHP’liler tarafından da topa tutuldu. Dini bir bayramın siyasete alet edilip Kılıçdaroğlu’nun hükümeti eleştirmeye çalışması düştüğü aciz durumu bir kez daha ortaya koydu. 

HER KONUŞMASI GAF 

24 Haziran seçimlerinden hezimetle ayrılan Kılıçdaroğlu 9. yenilgisini yaşamıştı. O günden bu yana Muharrem İnce’nin önderliğindeki muhaliflere koltuğunu kaptırmamak için her yola başvuran CHP liderinin açıklamaları eleştirilmeye devam ediyor. Son olarak hayatını kaybeden Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Kofi Annan’ın Kıbrıs'taki ayak oyunlarını öven Kılıçdaroğlu, büyük tepki toplamıştı. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX