0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Mart 2019 Pazartesi 10:21:00 - Güncelleme:18 Mart 2019 Pazartesi 10:48:00

CHP, AK Parti’yi ezan üzerinden siyaset yapmakla eleştiriyor, İmamoğlu camide Yasin okuyor

Kemal Kılıçdaroğlu’nun AK Parti’yi “ezan üzerinden siyaset yapıyorlar” eleştirileri devam ederken bukalemun ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun camide Yasin okuması çelişkisi, dikkatlerden kaçmadı.

Gunes.com / Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün bir gazeteye verdiği röportajda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde CHP ve PKK'nın siyasi kolu HDP öncülüğünde toplanan grubun ezan protestosunu inkâr etmeye devam etti. Kılıçdaroğlu, AK Parti’ye yüklenerek “O gösteriyi alıp da başka bir çerçevede inanç üzerinden dini siyasete alet etmek doğru değil. Bu bağlamda herkesin Mehmet Akif Ersoy'un ‘Ezanlar' şiirini okumalarını tavsiye ederim.” dedi.

BU NE YAMAN ÇELİŞKİ!

Taksim'de yaşanan rezalete sert tepki gösteren AK Parti’yi ezan üzerinden siyaset yapmakla eleştiren Kılıçdaroğlu ve CHP zihniyeti dün Ekrem İmamoğlu’nun “Yeni Zelanda'da şehit olanlar için” camide kuran okuması bir kez daha “bu ne yaman çelişki” dedirtti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX