0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2016 Pazartesi 22:54:00 - Güncelleme:22 Ağustos 2016 Pazartesi 23:00:00

Çavuşoğlu: DAEŞ için birinci hedef Recep Tayyip Erdoğan'dır

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu, "DAEŞ'in ideolojisinin öldürülmesinde Recep Tayyip Erdoğan büyük rol oynamıştır ve onlar için birinci hedef Recep Tayyip Erdoğan'dır. DAEŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelemize devam edeceğiz ve her türlü desteği deb vereceğiz" dedi.

İşte Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun konuşmasından satır başları;

"DAEŞ'İN İDEOLOJİSİNİN ÖLDÜRÜLMESİNDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN BÜYÜK ROL OYNAMIŞTIR"

Gerek siyasi toplantılar gerekse arazi üzerinde Türkiyenin çok yardımı olmuştur. Sadece DAEŞ'le mücadele görüntüsü adı altında kendi işlerini yapan terör örgütleri hariç herkese destek verdik. bundan sonra da; DAEŞ'e yapılan operasyonlara da katkımız devam edecektir. Türkiye her zaman DAEŞ'in ilk hedefi olmuştur. Çünkü onların faaliyet alanlarını daraltarak en büyük darbeyi onlara biz vurduk. DAEŞ'in ideolojisinin öldürülmesinde Recep Tayyip Erdoğan büyük rol oynamıştır ve onlar için birinci hedef Recep Tayyip Erdoğan'dır. DAEŞ ve diğer terör örgütleriyle mücadelemize devam edeceğiz ve her türlü desteği deb vereceğiz.

'DAEŞ'LE MÜCADELE EN BÜYÜK HAKKIMIZDIR'

DAEŞ'in Gaziantep'te 54 vatandaşımızı şehit ettiğini gördük onlarla mücadele de bizim en büyük hakkımızdır. DAEŞ'le mücadele için elimizde tezkeremiz ve haklarımız da var bunu sonuna kadar kullanmaya hakkımız var.

'BEKLENTİMİZ SÜRECİN UZAMADAN GÜLEN'İN İADE EDİLMESİ'

Bizden bir heyet ABD'ye gidecek. Gülen'in iade süreci için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'la Washington'a gitmeyi planlıyorum. ABD'den de beklentimiz çok uzatılmadan Terörist Başı Gülen'in bize iade edilmesidir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX