0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2018 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:12 Aralık 2018 Çarşamba 09:49:00

Çapulcuları sokağa çağırdı

Patronu Murdoch'ın talimatıyla harekete geçen FOX’un ana haber sunucusu Fatih Portakal, vatandaşlara sokağa çıkma çağrısında bulundu. Fransa’yı yakıp yıkan ‘Sarı Yelekliler'i’ örnek gösteren Portakal hakkında vatandaşlar suç duyurusunda bulundu.

Fransa’da ‘Sarı Yelekliler’in ülkeyi yangın yerine çevirmesinin ardından Türkiye düşmanları bir kez daha harekete geçti. Sürekli yaptığı provokasyonlarla gündeme gelen Türkiye düşmanı siyonist medya patronu Rupert Murdoch'ın tetikçisi, FOX TV'nin ana haber sunucusu Fatih Portakal yine sahnedeki yerini aldı. 

KALKIŞMALARIN MEDYA AYAĞI 

Portakal’ın patronu Murdoch, Türkiye’ye karşı yürütülen kirli operasyonların hep başrolünde yer aldı. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimini bayram gibi karşıladı. Terör örgütü ya her fırsatta tam destek verdi. Döviz kuru üzerinden başlatılan Türkiye’de ekonomik darbe kalkışmasının, medyadaki ayağı oldu. Murdoch ismini vatandaşlar adeta ‘Tescilli Türkiye düşmanı’ olarak ezberledi. Murdoch’ın Türkiye’deki tetikçisi Portakal, patronunun izinde yürümeye devam ediyor. Provokasyon için fırsat kovalayan FOX’un ana haber sunucusu, Fransa'daki sokak olaylarını ele aldığı haberde, vatandaşları kışkırtarak sokağa çıkma çağrısında bulundu. Paris’i yakıp yıkan 'Sarı Yelekliler' gibi ayaklanma istediğini açıkça dile getirdi. 

RTÜK SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ

Gezi kalkışmasında başrolde olan Portakal, “Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak, korkudan endişeden sokağa? Kaç kişi çıkar sokağa Allah aşkına söyler misiniz? Bireysel ve toplumsal muhalefeti baskı altına almaya ve yıldırmaya çalışıyorlar. En doğal hak ama uygulanamıyor. Fransa olmuş, Türkiye olmuş çok da fark etmiyor açıkçası” diyerek skandal açıklamalarda bulundu. Murdoch'ın tetikçisi Portakal’ın sözleri büyük tepki topladı. FOX sunucusunun yaptığı açıklamalarının ardından birçok vatandaş soluğu adliyede aldı. Portakal hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Vatandaşlar Radyo Televizyon Üst Kurulu’nun (RTÜK) neden harekete geçmediği konusunda tepki gösteriyor. 

İŞİ GÜCÜ PROVOKASYON

Medya tetikçisi Portakal’ın kim olduğunu anlamak için bir hayli kabarık olan siciline bakmak yeterli. FETÖ’nün 15 Temmuz kalkışmasında vatandaşlara 'eve dönün' çağrısı yapan Portakal, darbecilerin gözaltına alınması için yapılan operasyonları 'cadı avı' diyerek engellemeye çalıştı. Hrank Dink suikastı soruşturması kapsamında tutuklanan beraber çalıştığı FETÖ’cü haber müdürü Ercan Gün’e her fırsatta destek verdi. Ana haber bülteninde Mehmetçik’in etkisiz hale getirdiği PKK’lı teröristler için 'Allah rahmet eylesin' dedi. Portakal o kadar sınırları aştı ki, “Türkiye PKK’ya teşekkür etmeli” diyerek bebek katillerine övgüler yağdırdı. 

TESCİLLİ TÜRKİYE DÜŞMANI

Dünyanın birçok ülkesinde sahip olduğu gazete ve televizyonlarda algı operasyonları yapan Rupert Murdoch, İsrail’in küresel medya gücü olarak tanınıyor. Murdoch’ın yayın politikasında Türkiye düşmanlığı ilk sırada yer alıyor. İslam düşmanlığını kendine ilke edinen Murdoch medyası, terör aklama merkezi gibi çalışıyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX