0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Eylül 2016 Perşembe 00:18:00 - Güncelleme:01 Eylül 2016 Perşembe 00:19:00

Bitlis'te polis kontrol noktasına saldırı! Valilik ölü ve yaralı olmadığını açıkladı

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki polis kontrol noktasına, terör örgütü PKK mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği bildirildi.

Vali Ahmet Çınar, yaptığı açıklamada, ilçede yol kontrolü yapan polis ekibine teröristlerce saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

Saldırının, Çağlayan mahallesinin üst tarafındaki ormanlık tepeden yapıldığını vurgulayan Çınar, "Tatvan ilçesi çıkışındaki polis kontrol noktasında yol uygulaması yapan ekiplere, terör örgütü PKK mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Güvenlik güçlerimizce saldırıya anında karşılık verilmiştir. Yaşanan kısa süreli çatışmanın ardından teröristler bölgeden kaçtılar. Güvenlik güçlerimizce bütün kaçış noktaları tutuldu." diye konuştu.

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyonların devam ettiğini vurgulayan Vali Çınar, sosyal medyada "Bombalı araçla saldırı yapıldığı" yönündeki paylaşımların da gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX