0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Nisan 2020 Cuma 11:59:00 - Güncelleme:10 Nisan 2020 Cuma 12:13:00

Başkan Erdoğan: Görünmez düşmana karşı zor bir savaş yürütüyoruz

Kaynak: AA

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'nin koronavirüs salgını ile mücadelede işbirliği ve dayanışma konulu olağanüstü toplantısına katıldı. Zirve, video konferans yöntemiyle gerçekleştirdi. Erdoğan, konuşmasında, "Görünmez düşmana karşı zor bir savaş yürütüyoruz. Türk Konseyi Zirvesi koronavirüs salgınıyla mücadelede dayanışmamızı perçinleyecektir." ifadelerini kullandı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in girişimiyle "Kovid-19 salgınıyla mücadelede iş birliği ve dayanışma" temalı zirve, video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

Zirveye Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Kazakistan Cumhurbaşkanı Kassym-Jomart Tokayev, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov ve Macaristan Başbakanı Viktor Orban katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Görünmez düşmana karşı zor bir savaş yürütüyoruz. Türk Konseyi Zirvesi corona virüs salgınıyla mücadelede dayanışmamızı perçinleyecekti

Etiketler : konferans telekonferans başkan erdoğan azerbaycan türk dünyası
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX