0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2019 Pazar 14:41:00 - Güncelleme:17 Şubat 2019 Pazar 15:36:00

Başkan Erdoğan: Bunlar 4'lü çete

Başkan Erdoğan Afyonkarahisar'da Toplu Açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Zillet ittifakı hakkında değerlendirmeler yapan Erdoğan, Bay Kemal HDP ile beraber yürüyor mu? Yanında adı İYİ olan bir parti var. Bir de yanlarında adı Saadet olan bir particik var. Bunlar 4'lü çete. Kime karşı birleşiyorlar? Cumhur ittifakına karşı. Bizim özelliğimiz ne? Milliyetperver, vatansever" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Afyon'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan'dan Afyon'daki açılış töreninde açıklamalar

Rekor bir oy oranı ile şahsımı Cumhurbaşkanlığı makamına layık gören Afyonkarahisarlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart seçimlerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak dosta güven, düşmana korku salacak tarihi bri zaferler çıkmak istiyoruz.

Bay Kemal, benim Mehmetçiğimi hep küçüksemiştir. CHP gibi Kandil'deki terör ağalarına taşeronluk yapmıyoruz. CHP'nin yanında adı İYİ olan bir parti var, bir de adı Saadet olan particik var. Bu HDP'nin kongrelerinde bizim İstiklal Marşımız bile okunmaz. İstiklal Marşı'nı bile okumayanlarla, Bay Kemal sen nasıl kol kola giriyorsun. İYİ Parti, Saadet sen nasıl bunlarla kol kola giriyorsun. Bunlar kongrelerinde benim güzel bayrağımız dahi astırmayanlardır. Bunlara Afyon'dan güzel bir Osmanlı tokadını atmaya var mıyız?

HALK ALANI DOLDURDU

Geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerde Afyonkarahisar geleneğini yine bozmadı. Yüzde 55,4 ile AK Parti'yi zirveye taşıyan yüzde 68 gibi rekor bir oy oranı ile şahsımı Cumhurbaşkanlığına layık gören sizlere şükranlarımı sunuyorum. Biz partimizi burada kurduk, buradan yola çıktık. Ne bereketli bir yola çıkıştı, hamd olsun o günden bugüne 17 yıl hep tek başımıza iktidar olduk.

Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Türkiye 31 Mart günü hayati önemde bir seçim yaşayacak. İstikrar ve istikbalimizi oylayacaksınız. Vatanımızın geleceği için kritik bir karar vereceksiniz. 31 Mart günü oylarımızla, desteklerimizle, ülkemizle, özellikle ülkemize kurulan tuzağı bozmamız gerekiyor.

4'LÜ ÇETE BİRLEŞTİ

En büyük özelliği yalan ve iftira olan Bay Kemal açtığım bütün davaları kaybediyor. İnşaAllah aldığımız tazminatları Mehmetçik Vakfı'na hibe edeceğiz. Bay Kemal HDP ile beraber yürüyor mu? Yanında adı İYİ olan bir parti var. Bir de yanlarında adı Saadet olan bir particik var. Bunlar 4'lü çete. Kime karşı birleşiyorlar? Cumhur ittifakına karşı. Bizim özelliğimiz ne? Milliyetperver, vatansever...

BAŞARIMIZIN SIRRINI MERAK EDENLER BU MEYDANA BAKSIN

Bay Kemal İstiklal Marşı'mızı dahi okumayanlarla nasıl kol kola giriyorsun? İYİ Parti, Saadet sen nasıl kol kola yürüyorsun? Bunlar kongrelerinde bayraklarımızı dahi astırmıyorlar ya. İşte biizm farkımız bu. Bizim başarılarımızın sırrına vakıf olmak isteyen işte bu meydana baksın. Maşallah bu ne coşku bu ne muhabbet.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX