0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2018 Salı 14:04:00 - Güncelleme:20 Kasım 2018 Salı 19:11:00

Başkan Erdoğan: AİHM kararı bizi bağlamaz, karşı hamlemizi yaparız

Bahçeli ile yarın yapacağı görüşmeye ilişkin konuşan Başkan Erdoğan 'Seçim ititfakını masaya yatıracağız' dedi. Başkan Erdoğan, AİHM'in Demirtaş hakkındaki skandal kararına da değindi ve 'Verilen karar bizi bağlamaz. Biz karşı hamlemizi yapar, işi bitiririz' dedi.

Başkan Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yarın saat 16.00'da yapacağı görüşme ve gündemdeki diğer konulara dair önemli açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
 
"SEÇİM İTTİFAKINI MASAYA YATIRACAĞIZ"
 
"Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, sorun yok. Seçim ittifakını her iki lider masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanlarında da beklentisi diye düşünüyorum.
 
TEMAYÜL YOKLAMALARI
 
Çalışmalarla birlikte önce büyükşehir sonra illeri göreceğiz. 3 gün yoğun çalışma var. Cumartesi açıklanabilir.
 
"AİHM'İN DEMİRTAŞ KARARI BİZİ BAĞLAMAZ"
 
AİHM kararları bizi bağlamaz. Bugüne kadar örgütle ilgili çoğu kararlar hepsi aleyhe. Karşılığında yapabilecek çok şeyler var. Karşı hamlemizi yaparız. Terör devam ediyor.
 
"SUİSTİMALLER VAR, TAVİZ YOK"
 
Faizlerde düşüşler devam ediyor. Olumlu yansımasını görüyoruz. Piyasaları kontrol alma çalışmaları devam ediyor.
 
Suistimaller var, stokçular gibi. Üzerine bakanlık kararlılıkla gidiyor. Asla taviz yok.Patates soğan stokçuları, sebze meyve stokçuları bedelini ödeyecekler. Tuvalet kağıtları ile ilgili pek çok depolama çalışması... Üzerine gideceğiz. Para cezası müeyyide ile ödeteceğiz.

Adalet Bakanı Gül: Kararı verecek olan Türk yargısıdır

AİHM'den skandal karar

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX