0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ağustos 2018 Pazartesi 13:31:00 - Güncelleme:27 Ağustos 2018 Pazartesi 17:14:00

Başbakan Erdoğan, Theresa May ile görüştü! Görüşmede yatırımların karşılıklı daha da geliştirilmesine dikkat çekildi

Başkan Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May ile telefonda görüştü. Görüşmede bölgesel konuların yanı sıra iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğine vurgu yapıldı, yatırımların karşılıklı olarak daha da geliştirilmesine dikkat çekildi

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre bugün gerçekleşen görüşmede, ikili ilişkiler, güncel ve bölgesel konular hakkında görüş teatisinde bulunuldu.

BERAT ALBAYRAK İNGİLİZ MEVKİDAŞIYLA GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İngiltere Başbakanı May, ikili ekonomik ve ticari ilişkileri, karşılıklı yatırımları daha da geliştirmenin önemine dikkati çektiler. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile İngiliz mevkidaşlarının en kısa sürede bir araya gelmelerinin kararlaştırıldığı görüşmede, başta İdlib olmak üzere Suriye’deki son gelişmelere de değinildiği kaydedildi.

İHA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX