0530 708 54 54
0530 708 54 54
31 Ağustos 2016 Çarşamba 20:07:00 - Güncelleme:31 Ağustos 2016 Çarşamba 22:44:00

Başbakan Binali Yıldırım: İçişleri Bakanı Efkan Ala görevinden ayrıldı

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın istifasıyla boşalan Bakanlığa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına da Mehmet Müezzinoğlu atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Cumhurbaşkanlığı Küliyesi'nde kabul etti. Görüşme, saat 19:00'da başladı, 20.00'da sona erdi.

Binali Yıldırım görüşme sonrasında yaptığı açıklamada Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı'ndan ayrıldığını duyurdu. Efkan Ala'nın yerine Süleyman Soylu bu göreve getirildiğini belirtildi.

Süleyman soylu'nun İçişleri Bakanlığı görevine gelmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na ise Mehmet Müezzinoğlu atandı.

Yeni İçişleri Bakanı'ndan ilk açıklama!

İçişleri Bakanlığı'na Efkan ala'nın yerine getirilen Süleyman Soylu'dan ilk açıklama geldi.

Görevinden ayrılan Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanlığı'na getirilen Süleyman Soylu ilk değerlendirmesinde, "Benim için de sürpriz oldu" dedi.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YARIN

Kabinedeki değişikliklerin ardından devir teslim törenleri yarın yapılacak.
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX