0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2018 Salı 16:25:00 - Güncelleme:23 Ocak 2018 Salı 17:01:00

Başbakan Yıldırım: Türkiye terörle mücadelesini kesintisiz şekilde yürütecek

Başbakan Yıldırım, "Türkiye, karanlık ellerin kirli oyunuyla diz çöktürülmeye çalışılıyor. Aziz millet bu oyuna gelmez. Türkiye, terör örgütleriyle mücadelesini elbette kesintisiz bir şekilde yürütecek." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni'nde konuştu.

"Türkiye, karanlık ellerin kirli oyunuyla diz çöktürülmeye çalışılıyor"

Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye, karanlık ellerin kirli oyunuyla diz çöktürülmeye çalışılıyor. Aziz millet bu oyuna gelmez. Türkiye, terör örgütleriyle mücadelesini elbette kesintisiz bir şekilde yürütecek. Devletin başı dara düştüğünde, bayrağımıza, bağımsızlığımıza en küçük bir küçük tehdit olduğunda aziz millet olaya el koymuştur, el koymaya devam etmektedir." dedi.

"Bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, birlikte Türkiye olacağız"

"Şehitlerimize sözümüz var, gazilerimize borcumuz var. Türkiye'ye ve gelecek nesillere sevdamız var" diyen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bölünmeyeceğiz, bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, birlikte Türkiye olacağız. Bayrağımızı indirmeyecek, ezanlarımızı dindirmeyecek, 
teröristlere ve onların ağababalarına da dünyayı dar edeceğiz."

"Bütün terör örgütlerinin başını ezeceğiz"

Cerablus'ta, Gabar'da, Afrin'de, Cudi'de mücadele etmeyi sürdüreceklerini söyleyen Yıldırım, "Kardeşliğimizi, hukuk ve demokrasiyi koruyarak bütün terör örgütlerinin başını ezeceğiz. Şehitlerimiz ve milleti uğruna yaralanan her gazimizin kanı yerde kalmıyor, kalmayacak." diye konuştu. 

Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Biz ölürken, milletçe gözyaşı dökerken, musalla taşlarından şehit cenazeleri kalkarken taziyelerini bile ağız ucuyla iletenler, şimdi biz bu işe hukuk ve meşru müdafaa çerçevesinde son verirken ahkam kesmesinler. Ölen bizim askerimiz, ölen bizim polisimiz, gazi olan bizim Mehmetçik'imiz. Bombaların hedefi olan bizim insanımız."

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX