0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Nisan 2020 Perşembe 20:00:00 - Güncelleme:09 Nisan 2020 Perşembe 20:46:00

Bakan Soylu: Yılbaşından itibaren 22 bin operasyon gerçekleştirdik

Kaynak: AA

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Terörle mücadelede yılbaşından bu yana toplam 22 bin operasyon gerçekleştirdiğini belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede başarılı operasyonların gerçekleştirildiği Türkiye'de yaşanan son gelişmeleri ele aldı.

Bugün Türkiye, terörle mücadelede tarihinin en güçlü olduğu, en yüksek koordinasyon içinde olduğu, en stratejik adımları attığı ve terörün bitmesine en yakın olduğunu dile getiren  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(Terörle mücadele) Yılbaşından itibaren 22 bin operasyon gerçekleştirdik." dedi.

Bakan Soylu: "Türkiye'de şu anda asayiş konusunda en ufak bir problem söz konusu değil. Büyükşehirlerde hayat hafta içi yüzde 85-90 oranında tam anlamıyla kendisini evine çekmiş durumda." açıklamasında bulundu.

Bakan Soylu: "Genel olarak ölen terörist fotoğraflarını göstermekten imtina ederiz. Ama (Kulp saldırısını düzenleyenler) öldüğü zaman bunları kamuoyuyla paylaşacağız." şeklinde ifade etti.

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde odun toplamaya giden 5 köylünün PKK'lı teröristlerce şehit edildiği saldırıyla ilgili olduğu değerlendirilen 5 şüpheli yakalandı.

Bakan Soylu: "(Koronavirüsle mücadele için alınan tedbirlere uymayan) 26 bin kişiye adli ve idari ceza kesildi. Şu anda günde 10 milyon maske dağıtılıyor Türkiye'de 10 milyon maske üretiliyor. Çok yakın zamanda inşallah bu sayı 20 milyon ve üzerine çıkacak " dedi.

Etiketler : bakan soylu içişleri bakanlığı terörle mücadele
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX