0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ekim 2018 Salı 00:00:00 - Güncelleme:23 Ekim 2018 Salı 00:00:00

Aynı hezimeti yaşayacaklar

Mart 2019 seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirten Başkan Erdoğan, “Bu mahalli idareler seçimi, belki de ana muhalefetin sonu olacaktır” değerlendirmesinde bulundu. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Kadın Kolları Eğitim Programı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin önemine işaret ederek, “Mart 2019 seçimleri, sıradan bir seçim değildir. Bu mahalli idareler seçimi, belki de bu ana muhalefetin sonu olacaktır” değerlendirmesinde bulundu. Özellikle ana muhalefet partisinin ve avanelerinin milleti bölmesine, insanları birbirine düşürmesine fırsat tanımayacaklarını vurgulayan Erdoğan, şöyle devam etti: “Kazanmaya umudu olmayan ana muhalefet, sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecektir. Daha şimdiden, bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarıyla ittifak kurmak için kirli pazarlıklara girişmeleri boşuna değildir. Bir taraftan bölücü terör örgütü siyasi uzantılarına çiçek atıyorlar diğer taraftan da Suriyeli muhacirlere zalim Esed'in diliyle saldırıyorlar.” 

SEN MUHACİR NEDİR BİLMEZSİN  

Ana muhalefetin her seçim döneminde olduğu gibi bu sefer de muhacir ile ensar arasına fitne tohumları ekmeye çalıştığını kaydeden Başkan Erdoğan. “Bay Kemal şunu iyi bil, biz muhaciri de çok sevdik, ensarı da çok sevdik. Sen bizim sevdiğimiz muhacirleri geldikleri yere gönderme aşkı içerisinde olabilirsin çünkü sen, muhacir nedir, onu bilmezsin. O bombalardan kaçan, topraklarından, yerlerinden, evlerinden edilen, oralardan kovulanların derdini bilmezsin. Başına böyle bir bela geldiği zaman acaba senin akıbetin ne olur onu da düşünemezsin ama biz her ikisini de düşünürüz. Muhaciri de ensarı da... Bizim medeniyetimizde muhacir nedir, ensar nedir, bu gayet güzel bir şekilde yer almıştır. Bu millet her zaman ensar olmuştur.” dedi.

 KAZANACAKLARINI SANIYORLAR

Ensar olmaya devam edeceklerini söyleyen Erdoğan, şöyle devam etti: “Irkçı kelimelerle, tam da CHP'ye yaraşır şoven ifadelerle, savaştan kaçan mazlumları hedef alarak 3-5 oy kazanacaklarını düşünüyorlar. 7 yıldır büyük bir sabır ve alicenaplıkla Suriyeli mazlumlara ev sahipliği yapan bu milleti galeyana getirmek için söylemedik yalan bırakmıyorlar. Fakat tüm çabalarına, kışkırtmalarına rağmen Türk milletinin basireti ve ferasetini aşamadılar. Buna rağmen her seçim döneminde aynı şeyleri yapıp aynı sonuç ummaktan bir türlü kendilerini kurtaramıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar. Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak. İnşallah yine aynı hezimeti yaşayacaklar.” 

BİZ MİLLETİMİZE BAKACAĞIZ 

Başkan Erdoğan, bugüne kadar başkalarından ziyade kendilerinin ne yaptığına baktıklarına değinerek, hiçbir zaman standartların muhalefetin belirlemesine izin vermediklerini söyledi. Böyle bir yanlışın içine düşmeleri durumunda yüzde 50'nin üzerinde oy oranlarına ulaşamayacaklarını, yarısını dahi alamayacaklarını dile getiren Erdoğan, “Büyük hedeflerin ve hayallerin peşinde koşan bir kadro olarak biz onların ne dediğiyle, ne yaptığıyla, ne söylediğiyle uğraşmayacağız. Biz yine rotamızı çizmek için milletimize bakacağız. Bizler seviyeyi düşürmeden bunların hatalarını, yalanlarını, cürümlerini ifşa etmekten geri durmayacağız” diye konuştu. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX