0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ekim 2019 Salı 09:15:00 - Güncelleme:17 Ekim 2019 Perşembe 10:04:00

Avlu 1. sezon 18 Ekim'de Netflix'te yayında!

Avlu 1. sezon 18 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak. Avlu Netflix fragmanı yayınlandı mı? Avlu yeni sezon tarihi belli mi? sorularının yanıtı merak ediliyor. Diziseverler tarafından sabırsızlıkla beklenen Avlu dizisi Netflix'te yayınlanacak.

Avlu 1. sezon 18 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.  Avlu Netflix fragmanı yayınlandı mı? Avlu yeni sezon tarihi belli mi?  sorularının yanıtı merak ediliyor. Diziseverler tarafından sabırsızlıkla beklenen Avlu dizisi Netflix'te yayınlanacak. İki sezondur Star TV'de yayınlanan dizi kanalda 30 Mayıs'ta final yapmıştı. İlk olarak eski bölümlerinin yayınlanacağı Avlu dizisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Demet Evgar yeni sezon için çekimlerin Ocak ayı gibi başlama ihtimalinin olduğunu açıkladı. Avlu Netflix yayını ile ilgili merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor...

 
AVLU NETFLİX TRAİLER İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

 

AVLU NETFLİX YAYINI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Avlu'nun eski sezonları 18 Ekim'de Netflix'te İngilizce versiyonu ile yayınlanacak. Avlu dizisi, The Yard ismi ile 180 ülkenin beğenisine sunulacak. Demet Evgar'ın yaptığı açıklamaya göre Netflix'te önce eski bölümleri yayınlanacak olan dizinin çekimleri henüz başlamadı. Evgar, yeni bölüm çekimlerinin 2020 Ocak ayında başlayabileceğini belirtti.

AVLU YENİ SEZON NE ZAMAN?

Demet Evgar'ın açıklamalarına göre Avlu yeni sezon çekimlerine ise muhtemel Ocak ayında başlanacak.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX