0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Temmuz 2019 Pazar 12:19:00 - Güncelleme:14 Temmuz 2019 Pazar 13:14:00

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un tepki çeken paylaşımına gazeteci Nedim Şener'ten müthiş yanıt

FETÖ'nün alçak darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Darbe girişiminin yıl dönümüne günler kala Athena grubunun şarkıcısı Gökhan Özoğuz tepki çeken bir paylaşım yaptı. 15 Temmuz alçak darbe girişimini anlatan görseller için 'Yasaklansın' ifadesini kullanan Özoğuz'a pek çok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterirken gazeteci Nedim Şener'in tepkisi 'Müthiş yanıt' cevap dedirtti.

Gökhan Özoğuz, kişisel Twitter hesabından, 15 Temmuz afişlerini eleştiren bir paylaşımda bulundu. Özoğuz, 15 Temmuz Destanı adı verilen afişlerdeki Türk askerinin çizimine tepki gösterirken, TSK'nın itibarının zedelendiğini iddia etti.

Gökhan Özoğuz, "Bu çizimlerinden nefret ediyorum! Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor, Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba, diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" diye yazdı.

NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ

Gazeteci Nedim Şener ise, Gökhan Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.  Nedim Şener, "Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..." diye yazdı.

İşte söz konusu o paylaşımlar:

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX