0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Kasım 2019 Cumartesi 14:28:00 - Güncelleme:16 Kasım 2019 Cumartesi 16:03:00

AK Partililere, "Ne kadar erkek Atatürkçü varsa anneleri, karıları ve kızlarını b....sin" diyen İYİ Parti eski İl Başkan Yardımcısı'na ters kelepçe takıldı

Kocaeli'de, sosyal medyada yayınladığı videoda, Anıtkabir'de "Recep Tayyip Erdoğan" sloganı atan gençlere "Ne kadar erkek Atatürkçü varsa AK Partililerin anneleri karıları ve kızlarını b.....sin" dediği gerekçesiyle gözaltına alınan İYİ Parti'li Mehmet Avcı adliyeye sevk edildi.

İYİ Parti eski İl Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, sosyal medyada yayınladığı videoda Anıtkabir'de "Recep Tayyip Erdoğan" diye slogan atan gençlerin anneslerine,hanımlarına ve kızlarına taciz içerikli küfretti.

MİLLETİN AİLESİNE TECAVÜZ İÇERİKLİ KÜFREDEN ALÇAĞA TERS KELEPÇE

Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan Mehmet Avcı, işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Adliye binasına arka kapıdan alınan Mehmet Avcı'ya ters kelepçe takıldığı görüldü.

Vatanseverler Hareketi Derneği Başkanı olan İYİ Parti'li Mehmet Avcı sosyal medyada Mustafa Kemal'e hakaret edenler hakkında Cumhuriyet savcılığına yaptığı şikayetler ile tanınıyor.

DHA-gunes.com

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX