0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2018 Perşembe 13:42:00 - Güncelleme:26 Nisan 2018 Perşembe 15:20:00

AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu: AK Parti dışında herhangi bir siyasi faaliyetim olamaz, tek adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır

AK Parti Konya Milletvekili ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Meclis'te düzenlediği basıp toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu yeni dönemde milletvekili adayı olmayacağını açıklarken AK Parti dışında herhangi bir siyaset faaliyetinde de bulunmayacağını vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlediği basıp toplantısında önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Konya Milletvekili Davutoğlu  'AK Parti dışında herhangi bir siyasi faaliyetim olamaz. Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Önümüzdeki dönem milletvekili adayı değilim' dedi.

İşte Davutoğlu'nun o açıklamaları;

MİLLETE BORÇLUYUZ

AK Parti'nin bu kurucu ilkelerle birlikte tarih sahnesine çıkması Türkiye için bir dönüm noktası. Yolsuzluğa, yoksulluğa ve yasaklara karşı başlayan bu hareket büyük ümit kaynağı olmuştur. Ben de bu ilkelerin hayata geçmesi için gece gündüz çaba sarf ettim. Biz millete borçluyuz.

'CUMHURBAŞKANIMIZ BENİM DE ADAYIMDIR'

3 hususun net bir şekilde bilinmesini isterim. Sayın Abdullah Gül'ün daveti üzerine birçok spekülasyon üretildi. Birlikte çalıştığım cumhurbaşkanları ve başbakanlar benimle görüşme davetinde bulunduğunda bunu yerine getiririm. Bununla ilgili spekülasyonlara da prim vermem.

Biraz önce zikrettiğim temel kurucu ilkeleri ile bütün enerjimi vakfettiğim AK Parti hareketine canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu yola katkıda bulunmuş kimsenin emeği diğerinden üstün değildir. Bu bağlamda AK Parti aidiyetim sürerken AK Parti dışında herhangi bir siyasi faaliyet içinde bulunmam. Bu bağlamda AK Parti'nin kararı benim de kararımdır. Sayın Cumhurbaşkanımız benim de adayımdır.

Önümüzdeki seçimde de milletvekili adayı değilim. Başta FETÖ, PKK, DEAŞ ve hangi isim altında olursa olsun bütün terör örgütleri ile verilecek mücadelede en ön safta olmaya devam edeceğim.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX