0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Mart 2018 Perşembe 13:40:00 - Güncelleme:08 Mart 2018 Perşembe 14:18:00

ABD'nin eğittiği PKK/YPG'li keskin nişancı terörist böyle vuruldu

TSK ve Özgür Suriye Ordusu’nun, 20 Ocak’tan bu yana sürdürdüğü Afrin operasyonu 48. gününde hız kesmeden devam ediyor.

TSK ve destek verdiği ÖSO güçleri, terör örgütü YPG/PKK’nın kontrolündeki Afrin merkezine ulaşmada önemli aşamalardan biri olan Cinderesi’ne girdi..

MESKUN MAHAL OPERASYONU BAŞLADI

Afrin’e bakan istihkam mevzilerini ele geçiren TSK ve ÖSO, Cinderesi şehir merkezinde meskun mahal operasyonlarına başladı.

KESKİN NİŞANCI VURULDU

ÖSO tarafından paylaşılan bir görüntü de, PKK/YPG'nin keskin nişancı teröristi roketatar ile etkisiz hale getirildi.



OPERASYON KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) birlikte yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'ndan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Afrin merkezinden önceki en önemli meskun mahal operasyonu olan Cinderesi beldesi PKK/YPG'li teröristlerden tamamen temizlendi.

Şiddetli çatışmaların yaşandığı Cinderesi'ndeki meskun mahal operasyonunda ÖSO unsurunun, terör örgütü PKK/YPG nişancısını etkisiz hale getirdiği anlar saniye saniye görüntülendi. ÖSO'nun Cinderesi'ndeki ilerleyişi sırasında çekilen görüntülerde PKK/YPG'li nişancı, saklandığı yerde roketatarla vuruldu. Teröristin etkisiz hale getirilişi, ÖSO unsurunun kamerasına yansıdı.

Terör örgütü PKK/YPG nişancısının vurulmasıyla birlikte bölgede bulunan ÖSO unsurları zaferi kutladı.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX