0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Kasım 2019 Cuma 17:32:00 - Güncelleme:15 Kasım 2019 Cuma 14:39:00

8 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu?

Programın sonunu kaçıran izleyiciler "8 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu? Temizlik Benim İşim hafta birincisi kim?" sorularının yanıtını araştırıyor. Temizlik Benim İşim'de her hafta 5 kirli ev 5 titiz yarışmacı tarafından temizleniyor. En güzel temizliği yapan ve en yüksek puanın sahibi olan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor. Peki, 8 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu? İşte 8 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi haberimizde yer alıyor.

8 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu? Temizlik Benim İşim hafta birincisi kim? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Gündüz kuşağının sevilen programları arasında yer alan Temizlik Benim İşim'de her hafta 5 kirli ev 5 titiz yarışmacı tarafından temizleniyor. En güzel temizliği yapan ve en yüksek puanın sahibi olan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor. Bu haftanın büyük ödülünü kimin aldığı da belli oldu. Peki, 8 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi kim oldu? İşte 8 Kasım Temizlik Benim İşim birincisi..

8 KASIM TEMİZLİK BENİM İŞİM BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Bugün Gamze Hanım temizlik yaptı ve puanlar Gamze Hanım için verildi. Temizlik Benim İşim'in birincisi yarışmacıların birbirlerine verdiği puanlar ve Kadir Ezildi'nin yarışmacılara verdiği puanlarla belli oldu. Haftanın birincisi Hülya Hanım oldu.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX