0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Kasım 2018 Cumartesi 23:06:00 - Güncelleme:17 Kasım 2018 Cumartesi 23:09:00

4 YPG/PKK'lı terörist kazdıkları hendeklere gömüldü

Terör örgütü PKK/PYD'nin işgal ettiği Münbiç'te dün öldürülen YPG/PKK'lı teröristler kendi kazdıkları hendeklere gömüldü.

ABD'nin gönderdiği binlerce tır dolusu silah ve mühimmat desteğiyle Suriye'nin kuzeyini işgal eden Terör örgütü PKK/PYD son günlerde sıkıntılı günler geçiriyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın askeri harekat sinyali vermesinin ardından büyük panik yaşayan PKK/PYD'li teröristler sınırda hendek kazmaya başladı.

TSK, HENDEKLERİ YERLE BİR EDİYOR

Türkiye, Münbiç ve Fırat'ın doğusuna yönelik askeri harekat için hazırlıklarını yaparken TSK, PKK/PYD'li teröristlerin sınırda kazdığı hendekleri yerle bir etmeye kararlılıkla devam ediyor.

KENDİ KAZDIKLARI ÇUKURLARA GÖMÜLDÜLER
 
TSK'nın sınırda bombaladığı terör noktalarından terörist cenazelerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak 4 terörist için cenaze töreni düzenlendi. Törene birlikte devriyeye çıktıkları ABD askerleri de katıldı. Teröristler, kendi kazdıkları hendeklere gömüldü.

(star.com.tr)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX