0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Kasım 2019 Salı 09:33:00 - Güncelleme:22 Kasım 2019 Cuma 11:41:00

En güzel 24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, resimleri

Öğrenciler ve veliler öğretmenlerinin bu özel gününü en güzel şekilde kutlamak istiyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri ve 24 Kasım Öğretmenler Günü resimleri arama motorlarında araştırılıyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü resimleri arama motorlarında güncel olarak araştırılan konular arasında yerini aldı.  Veliler ise 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili sözleri araştırıyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü sözleri, resimleri haberimizde yer alıyor..

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ SÖZLERİ VE RESİMLERİ

Başta Başöğretmenimiz ATAM ve Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere, Elleri öpülesi bütün öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" kutlu olsun.

İnsan ağaç dikmeyince meyve vermesini bekleyemez. Her yıl yeni yeni ağaçlar diken sevgili öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum. ALLAH saygıya değer öğretmenleri başımızdan eksik etmesin.

Doğruya, güzelliğe, odur yolu gösteren odur hep geleceğe güvenle gülümseyen. Bir ana, bir babadır çocuklara sunulan. Odur eli öpülen, odur fedakâr insan. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır. (Mustafa Kemal Atatürk). Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Öğretmenlik mesleklerin en az kazanç getireni, fakat insanı en çok ödüllendirendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun… Yeter derecede eğitime sahip olmalısın ki, çevrende insanları gereğinden büyük görmeyesin; fakat bilgeliği sağlayacak kadar da eğitimin olmalı ki, onları küçük görmeyesin. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX