0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Kasım 2019 Pazar 09:25:00 - Güncelleme:24 Kasım 2019 Pazar 15:17:00

KYK bursları ne zaman yatacak?

KYK sonucu öğrenen ve kendisine burs çıktığını öğrenen adaylar ise "KYK bursları ne zaman yatar? KYK bursu ne kadar? sorularının yanıtını araştırıyor. KYK burs kredileri ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

KYK burs kredi sonucu sorgulama ekranı dakikalar önce erişime açıldı. KYK burs ve kredilerine başvuran adaylar, 16 Kasım Cumartesi günü itibari ile sonuçlarını kyk.gov.tr sayfasından görüntüleyebiliyor. Kimlik belgeleri ile giriş yapılabiliyor. Giriş yapıldıktan sonra KYK burs kredi sonucu sorgulama ekranına istenen bilgiler yazıldıktan sonra sonuç ekrana geliyor. 

KYK BURS VE KREDİ SONUCU ÖĞRENME EKRANI
 

2019 KYK BURSU NE ZAMAN YATAR?

KYK bursları öğrencilerin T.C. kimlik numaralarına göre belirlenmiş olan tarihlerde öğrencilerin hesaplarına yatırılır. Aşağıdaki tabloya bakarak T.C. kimlik numaranıza göre KYK burs ödemesinin hangi tarihte hesabınıza geçeceği hakkında bilgi sahibi olabilir.

T.C. kimlik numarası sıfır ile bitenler ayın altısında
İkiyle bitenler ayın yedisinde
Dörtle bitenler ayın sekizinde
Altıyla bitenler ayın dokuzunda
Sekizle bitenler ayında onunda burslarını tahsil edebilirler.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX