0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2019 Çarşamba 09:05:00 - Güncelleme:20 Aralık 2019 Cuma 11:30:00

11 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi haberimizde

11 Aralık evde bakım maaşı yatan iller hangileri? 10 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi merak ediliyor. Maaş için T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ya da ilçe müdürlüklerine başvuruda bulunmak gerekiyor. Her ay yatırılan evde bakım maaşı her ayın 15'i ile 31'i arası hesaplara yatırılıyor. 11 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi haberimiz içerisinde yer alıyor.

Evde bakım maaşları her ayın ikinci haftasından itibaren ayın 25'ine kadar hesaplara il il yatırılıyor. Evde bakım yardımı her ay yatırılmakta olup her ayın 15'i ile 31'i arası hesaplara aktarılıyor. Maaş için T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ya da ilçe müdürlüklerine başvuruda bulunmak gerekiyor. 11 Aralık evde bakım maaşı yatan iller listesi haberimiz içerisinde yer alıyor...

EVDE BAKIM MAAŞI NE ZAMAN YATAR?

Evde bakım yardımı her ay yatırılmakta olup her ayın 15'i ile 31'i arası hesaplara aktarılmaktadır. Evde bakım maaşı sorgulamak için e-Devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
 

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ

Evde bakım maaşları, Bakanlık tarafından bazı illerde yatırılıyor. İşte uygulamanın yapıldığı iller: Osmaniye, Tokat, Hatay, Antalya, Edirne, Aksaray, Afyonkarahisar, Kırklareli, Samsun, Kırşehir, Balıkesir, İstanbul, İzmir, Denizli, Konya, Mersin, Rize, Aydın, Ankara, Kocaeli, Tekirdağ, Trabzon, Manisa, Bilecik, Bolu, Kırıkkale, Giresun, Adıyaman, Ordu, Ağrı, Uşak, Malatya, Zonguldak, Diyarbakır, Çanakkale, Sakarya, Adana, Bursa, Isparta, Yozgat, Iğdır, Kayseri, Çorum ve Düzce...
 
Evde bakım maaşı hizmetinin diğer illere de yayılması bekleniyor.
 
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX