0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:39:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:39:00

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini mi ayırdı? Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanacak mı?

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu? Ünlü çift evlerini mi ayırdı? sorularının yanıtları araştırılıyor. Çift arasında anlaşmazlıklar gün geçtikçe artıyor. 4 ay önce Amsterdam'da evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin evlilikleri hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Çiftin aralarında yaşanan kıskançlık krizi nedeniyle boşanmaya karar verdikleri söylenmişti. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasındaki anlaşmazlığı her geçen gün büyüyor. Özellikle Kıratlı'nın kıskançlık krizine girdiği ve bir süredir Akçıl'la konuşmadığı belirtiliyor. Evliliğe de alışamadıkları konuşulan ünlü çift arasında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler...

Geçtiğimiz Ocak ayında sürpriz bir şekilde evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı arasında kara bulutlar dolaşıyor. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı boşanıyor mu?  Ünlü çift evlerini mi ayırdı? sorularının yanıtları tüm magazin severler tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz Ocak ayında Amsterdam'da dünyaevine giren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin evlilikleri hakkında şok bir iddia ortaya atılmıştı. Çiftin aralarında yaşanan kıskançlık krizi sebebi ile boşanmaya karar verdikleri söylenmişti. Özellikle Kıratlı'nın kıskançlık krizine girdiği ve bir süredir Akçıl'la konuşmadığı öne sürüldü. Burcu Kıratlı'nın evde çıkardığı huzursuzluk nedeniyle Akçıl'ın da işlerine konsantre olamadığı iddia edildi. Bu gerginlik karşısında Akçıl'ın yakın çevresine "Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım" dediği ifade edildi. Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ilişkileri hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler.. 

SİNAN AKÇIL VE BURCU KIRATLI BOŞANIYOR MU?  
Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın boşanacağı gündemden düşmeyen konular arasında yer alıyor.  

ÜNLÜ ÇİFT EVLERİNİ Mİ AYIRDI?
Kıratlı'nın evde çıkardığı huzursuzluk nedeniyle Akçıl'ın da işlerine konsantre olamadığı iddia edildi. Bu gerginlik karşısında Akçıl'ın yakın çevresine "Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım" dediği öne sürüldü.

SİNAN AKÇIL KİMDİR?


20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın  Leeuwarden şehrinde doğmuştur. Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan. Piyanist İdil Akçıl'ın (d.1977) kardeşidir. Aile 1982 yılında Hollanda’nın Leeuwarden şehrinden İstanbul’a taşınır. Anne ve babası daha sonra boşanmıştır.

Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'ne girerek başladı ve eğitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fansız Lisesi'ne girdi. St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı. Popüler müziği kendine daha yakın buldu ve Türk Pop Müziği'ne yeni bir soluk getireceğine inanarak bu yönde çalışmalar yaptı.
Sinan Akçıl; şimdiye kadar başta İzel Çelikgöz, Ferhat Göçer, Enbe Orkestrası, Nilüfer, Candan Erçetin, Kibariye, Petek Dinçöz, Ebru Gündeş gibi ünlü sanatçılar ile çalışmıştır.

2008 yılı sanatçının adeta kırılma noktası oldu ve adının yer aldığı albüm satışları oldukça iyi rakamlar elde etti. Şarkılarıyla her yaşa ve her kesime hitab eden Akçıl bestelerinin neredeyse tamamı hit şarkılar kategorisinde yer aldı

2009 yılının Mayıs ayında Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışmasına katıldığı ve 4. Olduğu “Düm Tek Tek” şarkısının söz ve bestesinde Sinan Akçıl imzası vardır.

Ayrıca, pop şarkıcısı Hande Yener’in 1 Nisan 2010 tarihinde çıkardığı “Hande'ye Neler Oluyor?” albümümdeki söz ve müzikler ve yine Hande Yener’in 13 Eylül

2010'da çıkarmış olduğu “Hande'yle Yaz Bitmez” Albümündeki 10 Remix ve Uzaylı adlı şarkının söz ve düzenlemeleri de Sinan Akçıl'a aittir.

Türkiye'de başarılı çalışmalara imza attığı sıralarda yurtdışında da adını duyuran Akçıl, Ortadoğu, Yunanistan ve Bulgaristan’daki önemli solistlerle çeşitli projelerde bulundu.

Funda Arar’ın 12 Aralık 2013 tarihinde çıkardığı albümünde “Hafıza” adlı şarkının sözlerini yazdı ve bestesini yaptı.

Sinan Akçıl, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Rezene çayı içmeden duramayan Sinan Akçıl, haftada 7 gün kardiyo yapıyor, gündüz uyuyup gece çalışıyor.

Sinan Akçıl, Med Yapımın yapımcılığını üstlendiği ve 2014 yılında televizyonda yayınlanan X Factor ya da orijinal ismi ileThe X Factor, televizyon şarkı yarışmasında jürilik yapmıştır.

BURCU KIRATLI KİMDİR?


Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da doğru. Ünlü oyuncu ilk okul öğrenimini Ata Koleji'nde, orta okul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun oldu. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yaptı.

lk dizi rolünü 2010 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. 2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterini canlandırdı. Bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması gündem oldu. Bu film projesinden sonra tekrar TV ekranlarına geri dönen Kıratlı, 10 Aralık 2014 tarihinden beri TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı. TV kariyeri devam ederken aynı zamanda 2015 yılında Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandırdı. Günümüzde Aşk ve Mavi dizisinde, "Mavi" karakterine hayat verdi. Ünlü oyuncu söz yazarı ve müzisyen Sinan Akçıl ile evlendi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX