0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00

'Terör örgütlerine nefes aldırmayacağız'

Başkan Yardımcısı Oktay, Eğitim-Bir-Sen 6. Olağan Genel Kurulu'nda, “En zor coğrafyalarda bölücü terör örgütlerinin ve elbette FETÖ'nün ensesindeyiz” diye konuştu. 

Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, Kızılcahamam'da Eğitim-Bir-Sen 6. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Oktay burada yaptığı konuşmada, devlet olarak bir taraftan kalkınma hamlesi için gece gündüz çalışırken, diğer taraftan da ülkenin bekasına yönelik tehditleri kaynağında bertaraf etmeyi sürdürdüklerini belirtti. 

MEMLEKET MESELESİDİR 

FETÖ gibi terör örgütlerinin ülkeyi ve toplumu ele geçirmeye çalıştıklarını, sinsice eğitim sistemine sızmaya cüret ettiklerini anımsatan Oktay, “Ülkenin güvenliğine tehdit oluşturmaya çalışan PKK dahil tüm terör örgütlerine en büyük hezimetleri yaşatıyoruz. Cudi'den El Bab'a, Afrin'den Irak'ın kuzeyine, Cerablus'tan Gabar'a kadar... En zor coğrafyalarda bölücü terör örgütlerinin ve elbette FETÖ'nün ensesindeyiz, nefes aldırmıyoruz aldırmayacağız. Bizim sevdamız, Türkiye sevdasıdır. Bizim meselemiz, memleket meselesidir” diye konuştu. Oktay, dış politikada ilkeli ve kararlı duruşlarını sürdürdüklerini, Başkan Erdoğan'ın liderliğinde, ülkenin menfaatlerini her şeyin üstünde tutarak uluslararası ilişkilerde de kararlı ve istikrarlı yürüyüşe devam ettiklerini söyledi. 

MAZLUMLARI KUCAKLIYORUZ

İnsani ve vicdani dış politika ile tarihten aldıkları şuurla bugün, bölgede yurdunu terk etmiş 4 milyonun üzerinde mülteciye ev sahipliği yaptıklarını anımsatan Başkan Yardımcısı Oktay, “Biz bugünlere milletimizin desteği, mazlumların ve mağdurların hayır duasıyla geldik. Tarih boyunca nice mazlumları ensar anlayışıyla kucakladığımız gibi, ülkemize göç eden mültecileri Anadolu irfanı ve şefkati ile kucaklıyoruz, kucaklamaya da devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX