0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00

'Sancaktepe dev hastaneye kavuşacak'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Türkiye'nin en büyük hastanesinin Sancaktepe'de yapılarak 15 bin kişinin istihdam edileceğini söyledi. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe'de 4 bin 100 yataklı Türkiye'nin en büyük hastanesinin yapılacağını belirterek, “Burada, 15 bin Sancaktepeli kardeşimize iş sağlanacak. Okullar, hastaneler, fabrikalar, şan şöhret olsun diye yapılmıyor. Yapılan her eser, aş demek, iş demek” dedi. 

'ALTYAPIYA YATIRIM YAPTIK' 

Yıldırım, Sancaktepe'de Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ve kanaat önderleriyle buluştu. Yıldırım, “Havaalanları, demiryolu, havayolu kısacası altyapı olmazsa, insanlar nasıl oraya gidip iş yapacak? 15 yılda altyapıya çok yatırım yaptık. Bu yurdun her köşesinde, bu ülkeye sahip çıkan insanlara hizmet yapmak boynumuzun borcudur. Kardeşi kardeşe düşürmek için çalışan zaten çok. Bize düşen, nifak tohumu ekenlere bir cevap vermektir” diye konuştu. 

ÇALIŞAN KADINA DESTEK 

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunu yıldırım hızıyla bitireceklerini dile getiren Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı: “Otoparklar yapılacak. Hanımları da unutmuyoruz. Evlerde yapılan el ürünlerinin satılması için aracılık yapacağız. Çalışan hanımlara, evlatlarını bırakacakları çocuk yuvaları yapacağız. Her mahallede bir kreş mutlaka olacak. Bunların hepsinin hesabını, kitabını yaptık. Sancaktepe'nin her mahallesinde mutlaka bir park olacak.” 

FETÖ YAVRULARIMIZI ZEHİRLEDİ 

Yıldırım Sancaktepe lçesinin Yenidoğan mahallesinde Turkcell tarafından yaptırılacak 70 derslikli okulun temel atma törenine katıldı. Törende yaptığı konuşmada, “FETÖ, eğitimi kullanarak yavrularımızı zehirledi” diyen Yıldırım şöyle devam etti: “Evlatlarımızı eğiteceğiz ama bir şeye çok dikkat edeceğiz. Ülkemizin başına FETÖ diye bir bela geldi. 

15 TEMMUZ'DA GÖRDÜK

FETÖ örgütü de eğitimi kullanarak yavrularımızın zihnini karıştırdı, onları zehirledi. Eğitimin kötü niyetli, karanlık emelleri olan insanların elinde nasıl bir silaha dönüştüğünü 15 Temmuz'da gördük. Ama o gece, kadını, erkeği, genci, yaşlısı bir olduk, beraber olduk, kardeş olduk, kahraman olduk, bayrağımız inmedi, ezanlarımız dinmedi. Alçaklar hak ettikleri dersi aldı.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX