0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Kasım 2019 Cumartesi 10:37:00 - Güncelleme:25 Kasım 2019 Pazartesi 10:37:00

2019 POMEM sınavı giriş belgeleri yayınlandı! 26. Dönem POMEM sınavı 2019 ne zaman?

26. Dönem POMEM sınavına katılacak adaylar heyecanla sonuçları bekliyor. 26. Dönem POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtı ve 26. Dönem POMEM alımı ile ilgili son gelişmeler haberimizde yer alıyor..

26. Dönem olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerine lisans mezunu 5 bin 40 erkek, 560 kadın, önlisans mezunu bin 260 erkek, 140 kadın aday olmak üzere toplam 7 bin polis alımı yapılıyor. 26. Dönem POMEM alımları yoğun ilgi görüyor. 26. Dönem POMEM alımı ile ilgili son gelişmeler adaylar tarafından yakından takip ediliyor. 26. Dönem POMEM alımı ile ilgili güncel gelişmeler haberimizde..

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ.
 

26.DÖNEM POMEM SINAV GİRİŞ BELGELERİ AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan 26. dönem POMEM Sınav Giriş Belgeleri açıklandı. POMEM sınavına girecek adaylar http://ais.pa.edu.tr adresi üzerinden sınav giriş belgelerini görüntüleyebilecek

LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÖNLİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

26. DÖNEM POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis alımı için başvurular 14 Ekim ve 25 Ekim tarihleri aralığında kabul edildi.  POMEM sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.POMEM sonuçları açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecek.

Adayların başarı sıralamasına esas POMEM giriş puanı; adayın KPSS puanının %25’i, fiziki yeterlilik sınavı puanının %25’i ve mülakat sınavı puanının %50’sinin toplamıdır. Başarı sıralaması puanında eşitlik olması halinde sırasıyla; KPSS’den alınan puan, mülakat puanı, fiziki yeterlilik puanının yüksekliği esas alınır. Bunlarda da eşitlik olması halinde yaşı küçük olan aday tercih edilir. Adayların sınav sonuçları, sınav ile ilgili işlemler tamamlandıktan sonra Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilir.

Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuçları duyurulmayacak ve sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX