0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2019 Perşembe 02:17:00 - Güncelleme:21 Şubat 2019 Perşembe 11:24:00

12 yıl sonra muhteşem dönüş

Akıllara 'İnce İnce Yasemince'deki tiplemeleriyle kazınan Yasemin Yalçın, 12 yıl aradan sonra tiyatro gösterisiyle geri döndü. 'Vee Perde' adlı oyunun galası ünlüler geçidine döndü.  

Tolga ASLAN

Türk televizyonlarının efsane isimlerinden Yasemin Yalçın, 12 yıl sonra tiyatro gösterisi 'Vee Perde'yle geri döndü. Eşi İlyas İlbey'le birlikte Bakırköy'de kendi sinemalarını kuran ve ilk gösterilerini önceki akşam gerçekleştiren çift büyük ilgi gördü. Gösteriyi Orhan Gencebay, Sevim Emre, Özge Özberk, Birol Güven, Oya Başar, Nevra Serezli, Kandemir Konduk, Sinan Bengier, Suzan Kardeş, Müfit Can Saçıntı, Yunus Günce gibi ünlü isimler izledi. Hidayet Erdinç’in yönettiği, dekorunu Barış Dinçel’in hazırladığı Neil Simon’un ‘Sunshine Boys’ hikayesinden yola çıkılarak iki komedyenin hayatını anlatan oyunda Yasemin Yalçın sahnede devleşti. ‘Vee Perde’ oyun boyunca yoğun alkış topladı. Kahkaha ve hüznün aynı anda yaşandığı oyunda Yalçın, bir ara senaryoda olmamasına rağmen, konuklar arasındaki Oya Başar ve Nevra Serezli’nin de isimlerini oyuna dahil edince tiyatro salonu alkışlarla inledi. 

Ara vermesine üzülmüş 

Galanın konuklarından Orhan Gencebay “Bir hayli ara verdiler, özlendiler, çok özlendiler. İnşallah bundan sonra süreklilik olacaktır, çok iyi çalışmalar yapacaklardır. Onlara başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX