0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:19 Eylül 2018 Çarşamba 00:00:00

Türkiye’ye güven tam 

Dünya devi UniCredit ve İngiliz BP'den Türkiye'ye güven açıklaması geldi.

Son zamanlarda yaşanan finansal saldırılara karşı güçlü bir duruş sergileyen Türkiye, uluslararası yatırımcılara güven vermeye devam ediyor. Türkiye’nin enerji diplomasisi alanında büyük birikime sahip olduğunu belirten BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump, Türkiye'ye inançlarının tam olduğunu belirterek, “Her ekonominin kısa vadeli sorunları vardır, Türkiye bunları aşacak. Türkiye'nin jeopolitik önemi çok yüksek ve uzun vadeli potansiyeline inanıyoruz” dedi. 

YATIRIMLAR UZUN VADELİ 

UniCredit Başkanı Fabrizio Saccomanni, Türkiye'deki yatırımlara yaklaşımlarının uzun vadeli olduğunu söyledi. Saccomanni, UniCredit'in Türkiye'deki biriminin kârlı olduğunu ve bankanın UniCredit üzerindeki etkisinin sınırlı olduğunu belirtti. Saccomanni, “Taahhüdümüz Türkiye'de kalmak” dedi. UniCredit Başkanı ayrıca, Türkiye'nin ekonomik temel göstergelerine ilişkin görüşünün pozitif olarak kalmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX