0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2019 Çarşamba 17:19:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2019 Çarşamba 17:21:00

Göksel Gümüşdağ: Abdullah Avcı meselesini Cuma günü konuşacağız

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, turuncu mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilgili ses getirecek bir açıklamada bulundu. Son dakika haberine göre; Gümüşdağ, "Abdullah Avcı şu anda takımımızın teknik direktörüdür. Hiçbir yere gitmeyecek ama ayrılmak gibi bir isteği varsa cuma günü maçtan sonra konuşuruz." dedi..

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, turuncu mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı ile ilgili ses getirecek bir açıklamada bulundu. Son dakika haberine göre; Gümüşdağ, "Abdullah Avcı şu anda takımımızın teknik direktörüdür. Hiçbir yere gitmeyecek ama ayrılmak gibi bir isteği varsa cuma günü maçtan sonra konuşuruz." dedi.

"ADAY DEĞİLİM"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı ile ilgili de konuşan Gümüşdağ, adaylık gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydetti.

.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX