0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Eylül 2019 Salı 09:26:00 - Güncelleme:23 Eylül 2019 Pazartesi 15:23:00

Polis özel harekat alımı başvuruları başladı!

Polis özel harekat alımı başvuruları başladı. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı yapılıyor.

 POMEM PÖH alımları yoğun ilgi görüyor.  Polis özel harekat alımı başvuruları bugün itibari ile başladı. POMEM PÖH alımına nasıl başvurulur? merak ediliyor. Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 25. Dönem POMEM Özel Harekat branşında yetiştirilmek üzere en az lise veya dengi okul olmak üzere, önlisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanlardan (500) kadın öğrencinin alımı yapılıyor. POMEM alımlarına ne zaman ve nasıl başvurulabildiği gibi detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

MEMUR ALIMI İLANLARI İÇİN TIKLAYIN.
 

POMEM ALIM BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Adaylar başvurularını bugünden itibarn 27 Eylül akşamına kadar yapabilecekler. Ön başvuru işlemleri belirtilen tarihler aralığında http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak gerçekleştirilecek.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX