0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Aralık 2019 Cumartesi 09:03:00 - Güncelleme:14 Aralık 2019 Cumartesi 15:41:00

Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri başladı!

Sağlık Bakanlığı personel alımı son dakika gelişmesine göre adaylar, tercihlerini bugün itibari ile 19 Aralık 2019 tarihine kadar yapabilecekler. Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılıyor. Tercihler, geçtiğimiz gün yayınlanan ÖSYM tarafından yayınlanan KPSS-2019/7 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu doğrultusunda yapılabiliyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu haberimiz içerisinde yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı personel alımı son dakika gelişmesi yaşandı. Sağlık Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması işlemleri başladı. Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak. Geçtiğimiz gün yayınlanan KPSS-2019/7 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu doğrultusunda tercih işlemleri yapılabiliyor. Adaylar, tercihlerini 13-19 Aralık 2019 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili merak edilen detayların tümü haberimizde...

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS 2019/7 TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2019/7 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

SAĞLIK BAKANLIĞI KPSS 2019/7 TERCİH KILAUZU İÇİN TIKLAYIN.
 

YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI 

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Yerleşme bilgileri ÖSYM tarafından ilgili kurumlara elektronik ortamda verilecektir. Sözleşmeli pozisyonlara yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildikleri kurumlara başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye teslim edilmesi gerektiğini Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet sitesinden öğreneceklerdir. 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX