0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 18:54:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 19:05:00

DSP Genel Başkanı Aksakal: CHP tabanı, DSP'ye çok ciddi destek verecek

DSP Genel Başkanı Aksakal "CHP'nin tabanının, 'Atatürk'ün kurduğu parti anlayışıyla' oy vermeye, partinin de bu şekilde yönlendirmeye çalıştığını düşünürsek, artık 31 Mart sandıklarında tabanın da bu düşüncede olmadığını göreceğiz. Taban, DSP'ye çok ciddi destek verecek." dedi.

Aksakal, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geleceğinin belirleneceği 31 Mart seçimini, kilometre taşı olarak gördüklerini dile getirdi.

Bir gazetecinin "Rahşan Ecevit seçim sürecinde yer almıyor, bunun sebebi nedir?" sorusuna Aksakal, "Bizimle ilgili herhangi bir sorunu olduğunu düşünmüyorum, bizim de onunla ilgili herhangi bir sorunumuz olamaz. Siyaset biraz da enerji gerektiren bir olay. Allah uzun ömür, sağlık versin, Rahşan Hanım belli bir yaşa da geldi. 'Bundan sonraki yaşamını daha huzurlu bir şekilde geçirme düşüncesindedir.' diye düşünüyorum. Bizimle bir sorunu yok." yanıtını verdi.

Aksakal, Millet İttifakı'nın HDP ile hareket ettiği iddialarına yönelik soru üzerine DSP'nin kimseyle ittifak yapmadığına dikkat çeken Aksakal, "CHP'nin tabanının, 'Atatürk'ün kurduğu parti anlayışıyla' oy vermeye, partinin de bu şekilde yönlendirmeye çalıştığını düşünürsek, artık 31 Mart sandıklarında tabanın da bu düşüncede olmadığını göreceğiz. Taban, DSP'ye çok ciddi destek verecek. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin gerçek ana muhalefet partisi DSP olacak." şeklinde konuştu.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX