0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Aralık 2019 Pazartesi 12:55:00 - Güncelleme:09 Aralık 2019 Pazartesi 13:00:00

Fenerbahçe'nin 'General'i vites artırdı

5-1 kazanılan Konyaspor maçının ardından, 5-2 kazanılan Gençlerbirliği maçında da rakip ağlara gol bırakan Luiz Gustavo'nun bu iki golün sevincinde de büyük bir hırsla kulübeye koşması dikkat çekti!

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Luiz Gustavo her geçen gün vites arttırmaya devam ediyor. Orta sahada çok dominant karakterde bir performans sergileyen Sambacı, geride kalan Gençlerbirliği maçında uzaktan attığı muhteşem golle takımını öne geçiren ve Kadıköy'deki stres ortamını sonlandıran isim oldu.

5-1 kazanılan Konyaspor maçının ardından, 5-2 kazanılan Gençlerbirliği maçında da rakip ağlara gol bırakan Luiz Gustavo'nun bu iki golün sevincinde de büyük bir hırsla kulübeye koşması dikkat çekti. Kulübede özel olarak bir isme koşmayan Luiz Gustavo'nun bu sevincinin arkasında takım içindeki bütünlüğü verdiği önem yattığı ortaya çıktı.

Marsilya'da da attığı bazı gollerden sonra sevincini kulübeye koşarak yapan yıldız oyuncu, takım içinde yedeğiyle asıyla, teknik heyetiyle personeliyle bütünlük olması gerektiğine inandığı için bu şekilde bir sevinç gösterisi yapıyor.

Lakabı "General" olan Luiz Gustavo'nun her zaman takım arkadaşlarıyla iyi bir iletişime sahip olmaya çalıştığı ve özellikle antrenmanlarda ve maçlarda her zaman sorumluluk alarak lider karakterini çok net bir şekilde hissettirdiği öğrenildi.

Gustavo'nun takıma en son katılan isimlerden biri olmasına rağmen kısa sürede bu şekilde aidiyet hissetmesi ve sorumluluk alması teknik heyeti çok memnun ediyor. Gol sevinciyle dahi hem takıma hem de taraftara mesaj verme düşüncesinde olan Gustavo'nun performansı da her geçen gün artıyor.   (Habertürk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX