0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Kasım 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:22 Kasım 2019 Cuma 08:00:00

Gizemli hayırsever

 İngiltere'deki Blackhall Colliery kasabası sokaklarına, 5 yılda toplam 12 kez içi para dolu zarf bırakıldı.  Kimliği sır gibi saklanan hayırseverin bulunması için polis seferber oldu. 

PARMAK İZLERİ ARAŞTIRILDI: İngiliz polisi, Blackhall Colliery kasabasındaki gizemli 'hayırseveri' bulmak için özel ekip kurdu. İlk kez 2014 yılında ortaya çıkan içi para dolu zarfların arkası kesilmedi. Son olarak, bu hafta başında bir kasaba sakini tarafından, içinde 2 bin sterlin (yaklaşık 13 bin lira) olan bir zarf daha bulununca, polis ekipleri harekete geçti.  Ekipler, paraları kimin bıraktığını bulmak için kişiler, kurumlar ve bankalarla görüşüp, banknotlar üzerinde parmak izi aradı. Ancak tüm çabalara rağmen gizemli kişi bulunamadı

BULAN KİŞİYE VERİLECEK: Polis sözcüsü Constable John Forster, gizemini koruyan bu hayırseverin bulunması için geniş çaplı araştırma başlatıldığını belirterek, “Parayı kimin bıraktığıyla ilgili sosyal medyadan da duyurular yapacağız. Bu olayı aydınlatmamıza yardımcı olacak herhangi bir bilgiyi memnuniyetle karşılarız” ifadelerini kullandı. Yetkililer, son olaydaki paranın daha öncekiler gibi, 2 hafta kendilerinde kalacağını, sahibinin çıkmaması durumunda bulan kişiye iade edileceğini söyledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX