0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Temmuz 2019 Perşembe 12:56:00 - Güncelleme:18 Temmuz 2019 Perşembe 15:03:00

Diego Costa'nın maaş talebi Fenerbahçe’nin gözünü korkuttu

Diego Costa için nabız yoklayan Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan şok maaş talebi geldi.

TM Dijital Haber Merkezi

Atletico Madrid’de eski popülaritesini yakalayamayan ve bu sezon transfer olması beklenen Diego Costa için bazı kulüplerin yoklama çektiği öğrenilirken, bu kulüplerin arasına son olarak Fenerbahçe ve Flamengo’nun katıldığı belirtildi.

BU PARAYI ASLA VEREMEYİZ

TM Dijital Haber Merkezi'nden Levent Gültekin'in haberine göre; 30 yaşındaki Brezilyalı forvet için masaya oturan Flamengo, oyuncunun şartlarını araştırıken, Costa’nın yıllık ücretinin bir hayli yüksek olması hem Brezilya ekibinin hem de Fenerbahçe’nin gözünü korkuttuğu ortaya çıktı. Atletico Madrid’den net 9 milyon Euro maaş alan ve transfer olması halinde 10 ila 13 milyon Euro ücret talep edeceği ifade edilen Diego Costa’nın dudak uçuklattığı bildirilirken, Flamengo’nun dünyaca ünlü yıldız için ‘Bizde en fazla maaşı Gabigol alıyor, o da Costa’nın aldığı paranın yarısından daha az. Bu ücreti asla veremeyiz’ dediği öğrenildi. Fenerbahçe’nin de Costa transferinden vazgeçtiği anlaşılırken, Comolli’nin listedeki diğer forvetlere yöneldiği vurgulandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX