0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 17:06:00 - Güncelleme:21 Ekim 2019 Pazartesi 09:34:00

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Öğrencilerin heyecanla beklediği KYK burs başvuruları başladı. Başvurularını tamamlayan öğrenciler, KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK bursu ne zaman yatar? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor..

KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK bursu ne zaman yatar? KYK burs başvuru sonuçları sorgulama ekranı merak ediliyor. KYK burs başvuru ekranı dün erişime açıldı. İhtiyaç sahibi öğrencilerin sabırsızlıkla beklediği 2019 2020 KYK burs başvuruları başladı. KYK burs başvuruları e-devlet sayfasından yapılabiliyor. KYK burs başvurusunu yapan öğrenciler gözlerini sonuçlara çevirdi. Başvurularını tamamlayan öğrenciler, KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. KYK burs başvuru sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimiz içerisinde yer alıyor.

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA

 

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. KYK burs başvuruları 21 Ekim'e kadar devam edecek. KYK burs başvuru ekranı 21 Ekim Pazartesi günü saat 23.59’dan sonra kapanacak. Öğrenciler bu tarihler arasında başvurularını yapabilecek. Gelen başvuruların değerlendirilmesinin ardından KYK burs başvuru sonuçları açıklanacak. KYK burs başvuru sonuçları açıklandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX