0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Nisan 2020 Perşembe 12:32:00 - Güncelleme:02 Nisan 2020 Perşembe 12:34:00

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: Ücretleri ödeyeceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, mağduriyet yaşanan ve belirsizliğe düşen vatandaşların taleplerini yerine getirmeyi sürdürdüklerini belirterek, "Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakan Albayrak şu ifadeleri kullandı:

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Süreçte mağduriyet yaşayan ya da belirsizliğe düşen vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeyi sürdürüyoruz. Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz. #BizBizeYeterizTürkiyem #BirlikteBaşaracağız" ifadelerini kullandı.

Etiketler : bakan albayrak ödeme ek ders ücreti
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX