0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Temmuz 2019 Pazar 09:29:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2019 Salı 09:35:00

BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı güncel olarak araştırılıyor. www.meb.gov.tr giriş: BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı da güncel olarak takip ediliyor.Öğrenciler ve veliler tarafından büyük bir heyecanla beklenen BİLSEM sonuçları için MEB19 Temmuz Cuma gününü işaret etmişti. BİLSEM mülakat sonuçlarının gün içerisinde erişime açılması bekleniyor. Bu kapsamda MEB tarafından yapılacak olan son dakika duyuruları takip ediliyor.

BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı anbean takip ediliyor. Arama motorlarında www.meb.gov.tr giriş: BİLSEM mülakat sonuçları araştırması güncel olarak yapılıyor. MEB, BİLSEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih olarak 19 Temmuz Cuma gününü işaret etmişti. BİLSEM mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 22 Nisan tarihinde başlayan mülakatlar 12 Temmuz tarihinde sona erdi. Şimdi gözler BİLSEM mülakat sonuçlarında. 

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?
Bilim ve sanat merkezlerine yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin 19 Ağustos-6 Eylül 2019 tarihleri arasında bilim ve sanat merkezine kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

BİLSEM NEDİR?
Dünyanın her yerinde özel yetenekli çocuklara yönelik olarak farklı eğitim programlarının uygulanmaktadır. Bilsem, Bilim ve Sanat Eğitim Merkezlerinin kısaltılmış ismidir. İlkokullarda sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla devlete bağlı olarak açılmış olan özel eğitim kurumlarıdır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX