0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Nisan 2020 Çarşamba 23:15:00 - Güncelleme:01 Nisan 2020 Çarşamba 23:29:00

Milli Eğitim Bakanı Selçuka'tan sert tepki: Hukuki süreç başlatıldı

Kaynak: Haber7

ABONE OL

Koronavirüs salgını sonrası Türkiye'den bakanlıklar titizlikle çalışırken her kararı şeffaf bir şekilde vatandaşla paylaşmaya gayret gösterdiklerini dile getiriyorlar. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, medyada yer alan ''koronavirüs nedeniyle okullar seneye tekrar edilecek'' haberlerine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''koronavirüs nedeniyle okullar seneye tekrar edilecek'' haberlerine sert tepki gösterdi. Selçuk, ''Lütfen sadece resmî kaynaklarımızdan paylaşılan bilgilere riayet edelim.'' ifadelerini kullandı.

''YOĞUN GÜNDEMDE BUNLARI YALANLAMAK ZORUNDA KALIYORUZ''

Bakan Selçuk'un altını çizerek vurguladığı ''Millet olarak zor bir süreçle başa çıkmaya çalışırken her gün başka bir sahte haberle uğraşmak ve açıklama yapmak durumunda kalıyoruz. Hukuki süreçlerin başlatıldığının bilinmesini isterim.'' ifadeleri sonrası vatandaşlardan resmi kaynak dışında hiçbir bilgiye riayet edilmemesini istedi.

Etiketler : koronaavirüs Milli Eğitim Bakanı Selçuk okul Tatil
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX