0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2019 Çarşamba 08:57:00 - Güncelleme:25 Aralık 2019 Çarşamba 10:17:00

AÖL sınav sonuçlarında geri sayım

AÖL sınavlarının ne zaman sonuçlanacağı arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Sınava giren Açık Lise öğrencileri heyecanla sonuçların açıklanacağı günü bekliyor. Öğrenciler bir yandan da AÖL sınav soru ve cevaplarının yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenmek istiyor.

Heyecanla beklenen AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL sınav soru ve cevapları 2019 yayınlandı mı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Öğrenciler AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyenler itirazlarını Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapabilecek..

AÖL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Milli Eğitim Bakanlığı AÖL sonuçlarına ilişkin bir tarih vermedi. 

Açık öğretim lisesi 1.dönem sınav sonuçlarınızı MEB'in AÖL sistemine "kullanıcı adınız ve şifreniz" ile girip "sınav sonuçları" kısmından öğrenebilirsiniz. Dönem dersleri kısmından da önceki bütün sınav sonuçları sorgulanabiliyor. Ayrıca internet erişimi sağlamayanlar Alo 147 çağrı merkezini arayarak ta sınav sonuçlarınızı öğrenebilir. Sınav sonuçları yazılı olarak öğrenci adreslerine gönderilmeyecek.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX