0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Eylül 2019 Pazar 07:33:00 - Güncelleme:11 Ekim 2019 Cuma 11:15:00

AÖL ek sınav sonuçları sorgulama sayfası burada

AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL ek sınav sonuçları nereden öğrenilecek? sorularının yanıtı araştırılıyor. Dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrenciler Açıköğretim Lisesi öğrencileri mezun olmak için 31 Ağustos ve 1 Eylül'de AÖL ek sınava girdi.

AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL ek sınav sonuçları nereden sorgulanacak?  sorukarının yanıtları merak ediliyor. Açıköğretim Lisesi öğrencileri mezun olmak için AÖL ek sınava girdi. AÖL ek sınava, Dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrenciler girebildi. AÖL ek sınavda mezun olma hayali ile ter döken öğrenciler heyecanla sonuçların açıklanacağı günü bekliyor. AÖL ek sınav sonuçlarına ilişkin detaylı bilgiler haberimizde sizlerle..

AÖL EK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖL ek sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. AÖL ek sınav sonuçlarının açıklanması halinde haberimizden sonuçlara erişim sağlanabilecek. 

AÖL EK SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI
 

AÖL EK SINAV NEDİR?

Dönemi 8 ve üzeri olan Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için AÖL Ek Sınav 31 Ağustos-01 Eylül 2019 tarihlerinde uygulanıyor.

Ek sınava girmek isteyen öğrencilerden Batı Avrupa ve Ortadoğu Programına kayıtlı olan öğrenciler [email protected] adresine yazılı ek sınav duyurularına uygun olarak e-posta gönderdi. E-postanın içeriğinde sınav ücretini yatırdığını gösteren dekont ile ek sınava girmek istediğini belirten dilekçe olması da istendi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX