0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ekim 2019 Cuma 08:57:00 - Güncelleme:18 Ekim 2019 Cuma 08:58:00

AÖF şifre değişikliği işlemleri neler? AÖF şifre değiştirme nasıl yapılır?

AÖF şifre değiştirme işlemleri arama motorlarında yoğun olarak araştırılan konular arasında yer alıyor. AÖF şifre değiştirme nasıl yapılır? AÖF şifre değişikliği işlemleri neler? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılıyor. AÖF'e kayıt olan öğrenciler, AÖF bürolarından aldıkları şifreleri değiştirebiliyor. AÖF şifre değiştirme işlemi https://www.anadolu.edu.tr/e-posta/sifre-islemleri/sifre-degisikligi adresi üzerinden yapılabiliyor. AÖF şifre değişikliği işlemleri ile ilgili diğer detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor.

AÖF şifre değiştirme nasıl yapılır? AÖF şifre değişikliği işlemleri neler? merak ediliyor. AÖF'e kayıt olan öğrenciler, AÖF bürolarından aldıkları şifreleri değiştirebiliyor. AÖF şiflerini değiştirmek isteyen öğrenciler, bu işlemi nereden ve nasıl yapacaklarını öğrenmek istiyor. AÖF şifre değiştirme işlemi https://www.anadolu.edu.tr/e-posta/sifre-islemleri/sifre-degisikligi adresi üzerinden yapılabiliyor. AÖF şifre değiştirme işlemleri haberimiz içerisinde yer alıyor..

 

 

AÖF ŞİFRE DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIR?

AÖF şifre değiştirme işlemi https://www.anadolu.edu.tr/e-posta/sifre-islemleri/sifre-degisikligi adresi üzerinden yapılabiliyor. Ekranda açılan sayfada istenen bilgilerin doğru ve eksiksiz bir şekilde girilmesi gerekiyor. AÖF şifre değiştirme için istenen bilgiler arasında T.C kimlik numarası, eski şifre, yeni şifre ve yeni şifre tekrar yazılıyor.

 

UYARILAR

Şifre değişikliği tüm hesaplarınıza (AÖF, Örgün, Personel) uygulanacaktır.

Aynı hesap için günde 1 (bir) defadan fazla şifre değişikliği yapılamaz.Eğer Şifre Hatırlatma hizmetinden faydalanarak yeni bir şifre aldıysanız, aldığınız şifreyi 24 saat süresince değiştiremezsiniz.

Geçmişte kullandığınız şifrelerden herhangi birini yeni şifre olarak kullanamazsınız.Yeni şifre içerisinde hesap adının, TC Kimlik Numarasının veya e-posta adresinin bir bölümü dahi geçmemelidir.

Geçerli şifrenizi, hatırlama özelliği olan uygulamalarda (cep telefonu, tablet bilgisayar, wi-fi ayarları, e-posta programı vs.) kullanıyor olabilirsiniz. 

Yeni şifrenizi en kısa sürede hatırlama özelliği olan uygulamalara da girmelisiniz. 

Yapmadığınız durumda bu tür uygulamalar eski şifreniz ile çalışmaya devam ederse hesabınızın geçici olarak kilitlenmesine yol açabilir.

Uyarılar okunduktan sonra "Yukarıdaki uyarıları okudum" ibaresi seçilip devam et butonuna basılarak şifre değiştirme işlemi yapılabiliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX